Over Ons

Het Boter en Bloem Team

Als dochter van een Engelse mama zit het bakken mij in het bloed. Vele uurtjes hebben we samen in de keuken doorgebracht, mama die een apple pie maakte en ik die de overschotjes deeg kreeg om koekjes te maken

De frequente reisjes naar mijn ‘moeder’land en de vele kook- en bakboeken die ik van die uitstapjes mee naar huis bracht, deden de goesting om hier iets mee te doen alleen maar groeien.

De droom die ik als klein meisje had is nooit ver weg gegaan. Samen met Debbie krijgt die nu vorm…

Boter en Bloem is geboren!

liesbeth boter en bloem
tea to the english is really a picknick indoors quote
debbie boter en bloem

Als kind was ik al heel graag in de keuken bezig! Lekkere petit beurre taart maken, koekjes bakken, pudding maken,…

Van mijn grootvader leerde ik de knepen van het vak om brood te bakken en biscuits te maken. Dus…uitproberen maar!

Met vriendinnen groeide het idee om een bakclubje te starten. Nieuwe recepten uitproberen, experimenteren, … Telkens heel gezellig en heel leuk!

Stilletjes aan begon het meer en meer te kriebelen om met bakken en koken meer aan de slag te gaan. Dit gevoel deelde ik met Liesbeth. Zij droomde er al jaren van om zoiets te kunnen doen! Dus zo ontstond het idee om samen iets op te starten!

Ondertussen  hebben we al een hele leerrijke en boeiende weg afgelegd en nu zijn we heel fier om Boter en Bloem aan jullie voor te stellen!

Lekker eten, gezelligheid, quality time met vrienden en familie, natuur, ambachtelijk, creativiteit, ... zijn voor ons heel waardevolle begrippen.

Dit willen wij graag delen met jullie. Op maat en net iets anders...